KOCAELİ / ÇAYIROVA - Çayırova Metehan Ortaokulu

Etiket Sonuçları: PROJE

Şbt

Okulumuzda TEKNOFEST bilgilendirme ve değerlendirme toplantısı yapıldı. T3 Vakfı Kocaeli İl Temsilcisi Beyza Hanım bilgilendirmeyi gerçekleştirdi. Bilgilendirme için Beyza Hanım'a teşekkürlerimizi sunarız. 2024 yılında da her zaman olduğu gibi yine TEKNOFEST'teyiz. Bizi takip etmeye devam edin.

Ara

"Sözlük Özgürlüktür" sloganı ile Milli Eğitim Bakanlığı tarafından hazırlanan "Dilimizin Zenginlikleri" projesinde ilk 3 haftalık çalışmayı tamamladık. Bu kapsamda eş anlamlı ve zıt anlamlı kelimeleri bulma oyunu, deyim görsel eşleştirmesi ve afiş tasarlama çalışmaları gerçekleştirdik.

Ara

Harezmi Eğitim Modeli, disiplinlerarası yaklaşımı yeniden yorumlayarak farklı disiplinlerin eş değerde yer aldığı, iş birliğini benimseyen, fen ve bilgisayar bilimi öğretimini, sosyal bilim dalları ile bütünleştiren, bilgi işlemsel düşünme becerilerinin hayata adapte edildiği, programlama ve öğretim araçlarının etkin kullanıldığı, robotik ve oyun tasarımı ile eğlenerek üreten, kendini sürekli güncelleyen disiplinlerarası bir eğitim modelidir. Okulumuzda bu çalışma yöntemini sunan öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkürlerimizi sunarız.

Ekm

Okulumuz öğretmenlerinin ve öğrencilerimizin yürüttüğü Tubitak 4006 A kategorisinde kabul olan projelerimiz için öğretmen ve öğrencilerimizi kutluyoruz.

Ekm

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yürütülen Harezmi Eğitim Modelinde uygulama okulu olarak kabul aldık. Okulumuz adına ilgili projeyi yürüten arkadaşlarımıza teşekkürlerimizi sunarız.

Nis

Çayırova Belediyesi sıfır atık günü için okulumuzda çocuklarımıza yönelik etkinlikler düzenledi. Daha temiz bir çevre için geri dönüşümün önemi hakkında çocuklar bilgilendirildi. Bu güzel etkinlik için Çayırova Belediyesi ekiplerine teşekkür ederiz.